torstai, 19. lokakuu 2006
Broilerin koipireisi tomaattisella riisillä ja ranskankermalla
Marinoituja broilerin koipia
Tilkka öljyä ja pieni nokare voita paistamiseen
4 dl riisiä
3 porkkanaa
2 sipulia
1 purkki tomaattimurskaa
1 liemikuutio
8 dl vettä
Rouhittua mustapippuria
1 tl kuivattua timjamia
Ranskankermaa
Ruskista broilerinkoivet pannulla nopeasti rasvassa. Nosta koivet pois pannulta. Lisää riisi, porkkanalantit ja lohkotut sipulit pannulle ja paista niitä viitisen minuuttia. Lisää tomaattimurska, vesi, liemikuutio ja mausteet. Anna muhia hetken jotta liemikuutio sulaa kokonaan. Kaada seos uunivuokaan, laita broilerinkoivet päällimmäiseksi ja työnnä koko komistus 200 asteiseen uuniin noin tunniksi. Lisää vettä tarvittaessa paiston aikana.
Tarjoa ranskankermanokareen kanssa.
Tämä oli muuten hyvää, tosi hyvää! Tästä tehdään sitten huomennakin ruokaa Tinan ohjeella. =)