Nyt on postaukset pahasti jäljessä mutta parempi myöhään kun ei koskaan... Tuleehan se pääsiäinen myös ensi vuonna ja tätä minä voisin syödä vaikka juhannuksenakin. ;-)

507849.jpg

2 dl sulatettua voita

2 dl sokeria

250 g maitorahkaa

1 keltuainen

2 dl kuohukermaa

2 tl vanilliinisokeria

1/2 sitruunan mehu

2 rkl mantelirouhetta

2 rkl hienonnettuja rusinoita

Laita puinen pashamuotti veteen turpoamaan. Vatkaa sulatettu ja hieman jäähtynyt voi ja sokeri vaahdoksi. Vatkaa kerma toisessa kulhossa vaahdoksi ja yhdistä kaikki ainekset. Laita seos valumaan pashamuottiin (tai siivilään) johon olet laittanut kostean sideharson. Käännä harson "siivet" pashan päälle, laita päällimmäiseksi joku paino (hillopurkki) ja laita muotti jääkaappiin yöksi valumaan  (laita alle joku astia mihin neste saa valua)
Kumoa pasha seuraavana päivänä ja koristele esimerkiksi persikan puolikkailla ja sokeroiduilla kirsikoilla.