101020.jpg

Pohja:

4 munaa

2 dl sokeria

2 dl vehnäjauhoja

3 rkl kaakaota

1 tl leivinjauhetta

Vatkaa munat ja sokeri ilmavaksi vaahdoksi. Käännä muna-sokeri seokseen vehnäjauhot mihin leivinjauhe ja kaakao on sekoitettu. Kaada taikina margariinilla ja korppujauhoilla vuorattuun vuokaan (halkaisija noin 24 cm) ja paista 175 asteisessa uunissa kypsäksi (tee koe hammastikulla) Kumoa valmis kakkupohja jäähtymään.

Kostutus:

Maitoa mihin on sekoitettu pikkaisen vanilliinisokeria

Täyte:

2 dl kermaa

1 rasia Philadelphia-juustoa

Sokeria maun mukaan

Rouhittua suklaata

Vatkaa kerma ja sokeri vaahdoksi. Lisää tuorejuusto ja rouhittu suklaa ja sekoita tasaiseksi vaahdoksi.

Päälle:

Purkki Flora Vispiä

Pikkuisen sokeria

Noin 1 rkl kaakaota

Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi sokerin ja kaakaon kanssa.

Koristeluun:

Mantelilastuja

Tummaa suklaata

Paahda mantelilastut kuumalla, kuivalla pannulla.
Sulata suklaa ja pursota kuvioita leivinpaperilla vuoratulle pellille. Laita jääkappiin tai pakastimeen kovettumaan.