Tätä olen monta kertaa ennenkin tehnyt, vaihtelua kun saa tähän ruokalajiin hyvin helposti. Tämä on hyvää, kannattaa kokeilla! =)

197374.jpg

Marinoituja broilerin rintapaloja

Juurespedi:

Tähän voit käyttää melkein mitä tahansa mistä tykkäät, tällä kertaa meillä oli:

1 iso bataatti

Muutama peruna

Muutama porkkana

Pala juuriselleriä

Muutama tuore herkkusieni

4 pientä sipulia

Pikkuisen oliiviöljyä

Suolaa ja pippuria

Kuivattuja yrttejä

Kuori ja pilko kuutioiksi tai suikaloi juurekset, sienet y.m. Laita palat uuninkestävään vuokaan, lorauta päälle pikkuisen oliiviöljyä ja ripottele päälle vielä suolaa, pippuria ja yrttejä. Laita vuoka 175-200 asteiseen uuniin alaosaan. Kypsytä samalla broilerin rintapalat ritilällä vuoan yläpuolella jolloin broilerin rasva ja neste valuu juuresten päälle. Kypsennä reilu tunti tai niin kauan kunnes broileri on kypsää ja juurekset pehmeitä.