torstai, 14. syyskuu 2006
Tonnikala-tortillavuoka
Olen siis trimmannut ohjetta hieman.
Minulla oli käytössä aika iso ja laakea uunivuoka ja sain tämän mahtumaan siihen:
7 kpl vehnätortilloja
Täyte:
2 purkkia ananaspaloja
2 purkkia tonnikalapaloja öljyssä
1 pussi herne-maissi-paprika sekoitusta
2 raastettua valkosipulinkynttä
Rouhittua mustapippuria
1 lasipurkki (230 g) Santa Marian Tex-Mex Taco kastiketta (mietoa)
150 g sulatettua pakastepinaattia
Päälle:
4 dl kevyttä ruokakermaa
150 g Emmental juustoraastetta
Sulata pinaatti mikrossa. Yhdistä kulhoon valutetut ananaspalat, valutetut tonnikalanpalat ja muut ainekset, sekoita hyvin.
Levitä täyte tortillojen päälle ja kääri rullaksi. Leikka rullat 4 osaan ja nostele rullat pystyyn uunivuokaan.
Yhdistä ruokakerma ja juustoraaste ja kaada seos rullien päälle uunivuokaan.
Kypsennä 200 asteisessa uunissa noin 30 minuuttia. Tarjoa raikkaan salaatin kanssa.