keskiviikko, 14. maaliskuu 2007
Soijarouhe-kasviskastike
Vinkkejä ja ideoita kaipaisin kuitenkin mihin muuhun tätä soijarouhetta voisi käyttää, kiitos! =)
2 dl tummaa soijarouhetta
3 dl lämmintä vettä
1 liemikuutio
Tilkka oliiviöljyä
2 sipulia
Pala kesäkurpitsaa
1/2 keltaista paprikaa
1/2 punaista paprikaa
4-5 dl vettä
3 rkl Maizena ruskeaa suurustetta
3 rkl tomaattipyrettä
1 tl dijonsinappia
Rouhittua pippuria
Kuivattua persiljaa
Paprikajauhetta
Anna soijarouheen turvota noin 20 minuuttia lämpimässä vedessä johon olet murustanut liemikuution. Paista silputut sipulit öljytilkassa, lisää soijarouhe ja paista hetken. Lisää pannulle kuutioitua kesäkurpitsaa ja paprikaa, anna paistua hetken käännellen. Lisää vettä ja Maizena suurustetta pannulle, sekoita kunnolla. Lisää tomaattipyree, sinappi ja mausteet, anna kiehua hiljalleen vähän aikaa. Tarkista maku ja lisää suolaa tarvittaessa. Tarjoa keitetyn perunan, pastan tai riisin kanssa. (Minä lisäsin riisin keitinveteen hieman kurkumaa jolloin riisistä tuli pirteän keltaista)