MAKU-lehdestä löytyi ohje juustoiseen uunikalavuokaan ja sitä ohjetta muokaten syntyi tämä kalavuoka. Koska halusin vuokaan myös reilusti kastiketta niin laitoin enemmän ruokakermaa mitä ohjeessa alunperin oli.

1335171.jpg

1335173.jpg

1 paketti pakastettua seitiä

Suolaa

Pala purjoa

Pala kesäkurpitsaa

1 punainen paprika

1 paketti (200 g) Pirkan kevätsipuli sulatejuustoa 9 %

2 1/2 dl Valion juustoista ruokakermaa

2 dl kevyttä ruokakermaa

Rouhittua mustapippuria

Riapus suolaa

Hienonnettua tuoretta tilliä

Paloittele kohmeinen kala ja laita palaset uunivuoan pohjalle. Ripottele suolaa palojen päälle. Suikaloi pesty purjo, paprika ja kesäkurpitsa. Levitä kasvikset kalapalojen päälle.
Sekoita keskenään sulatejuusto, ruokakermat, silputtua tilliä ja mausteet. Kaada seos kasvisten ja kalapalojen päälle uunivuokaan.
Paista kalavuokaa 200 asteisessa uunissa kypsäksi.
Tarjoa perunasoseen, keitetyn perunan tai riisin kanssa.