lauantai, 8. heinäkuu 2006
Grillattu fetajuusto-jauhelihapihvi pitaleivässä ja tsatsikia
Tsatsiki:
2 dl Lindahlsin turkkilaista jogurttia
1/2 tuorekurkku
1-2 raastettua valkosipulinkynttä
Tilkka valkoviinietikkaa
1 tl oliiviöljyä
Rouhittua mustapippuria
Suolaa
Raasta kurkku karkeaksi raasteeksi, suolaa raaste ja valuta siivilässä. Sekoita kurkkuraaste, jogurtti, raastetut valkosipulit, mustapippuri, viinietikka ja öljy keskenään. Anna vetäytyä jääkaapissa.
Pihvit:
600 g jauhelihaa (sika-nautaa)
200 g fetajuustoa murusina
1 pieneksi pilkottu tuore chili
(Suolaa)
Mustapippuria
Muutama rkl vettä
Sekoita kaikki ainekset keskenään tasaiseksi massaksi, muotoile aika paksuja pihvejä. Grillaa pihvit melkein valmiiksi ja laita valmiit pita-leivät grillin ritilälle kuumenemaan.
Lisäksi:
Salaattia
Kurkkua
Tomaattia
Sipulirenkaita
Mietoja kreikkalaisia pepperoneja
Lado täytteistä oman mielesi mukainen pita-leipä, nam!