91806.jpg

12 kpl

1 pkt (500 g) pakastettuja lehtitaikinalevyjä

Täyte:

1 pkt pekonia

2 kovaksi keitettyä munaa

50 g ruohosipulituorejuustoa (Crème Bonjour)

1 tl tuoretta timjamisilppua tai ripaus kuivattua

ripaus mustapippuria

Voiteluun:

muna

Päälle:

Unikonsiemeniä (niitä en tällä kertaa käyttänyt kun olivat loppunut)

Levitä jäiset taikinalevyt sulamaan leivinpaperin päälle uunipellille. Jos on todella kiire, voit sulattaa levyjä mikrouunissa sulatusteholla.
Leikkaa saksilla pekonisuikaleet pieniksi paloiksi ja paista pannulla rapeaksi.
Kuori kovaksi keitetyt munat ja hienonna veitsellä. Sekoita kulhossa munien joukkoon notkea ruohosipulituorejuusto, pekoni ja mausteet.
Leikkaa sulaneet taikinalevyt kahtia ja jaa täyte taikinaneliöille. Voitele munalla neliön reunat ja käännä taikina pasteijakolmion muotoon. Voitele pasteijat ja ripottele pinnalle unikonsiemeniä.
Paista pasteijoita 225 asteessa uunin alimmalla tasolla 15-20 minuuttia.