Unelmatorttu voi-sokerikreemi täytteellä on makea herkku, kun sen päällystää suklaalla se muuttuu vieläkin makeammaksi ja todella herkulliseksi... ;-)

129969.jpg

129968.jpg

Pohjan ohjeen löydät täältä.

Täyte:

100 g huoneenlämpöistä voita

1 1/2 dl tomusokeria

2 tl vanilliinisokeria

2 munankeltuaista

Sekoita voi, tomusokeri ja vanilliinisokeri tasaiseksi massaksi. Lisää munankeltuaiset ja vatkaa kuohkeaksi "vaahdoksi".
Levitä seos jäähtyneen pohjan päälle, rullaa ja laita kääretorttu jääkaappiin siksi aikaa että valmistat kuorrutuksen.

Kuorrutus:

100 g taloussuklaata

1 dl kuohukermaa

Sulata suklaa varovasti kermassa esimerkiksi mikroaaltouunissa. Pidä mikrossa vain muutaman sekunnin ajan kerralla ja sekoita välillä. Kun suklaa on täysin sekoittunut kermaan, annan seoksen jäähtyä ja laita kulho jääkaappiin. Anna jäähtyä jääkaapissa (välillä sekoittaen) niin kauan että sitä voi, esimerkiksi lastalla, levittää tortun ympärille. (Minulla oli niin kiire että tästä kuorrutuksesta tuli aika valuvaa)