tiistai, 13. kesäkuu 2006
Broilerin rintafilettä kasvispedillä
Menossa uuniin muhimaan...
Marinoitua broileria (koipi on mehukkaampi ja sopii hyvin tähän)
Pestyjä uusia perunoita paloina
Paloiteltuja porkkanoita
Suikaloitua sipulia
Kokonaisia kuorittuja valkosipulinkynsiä
Paprika suikaleita
Kokonaisia kirsikkatomaatteja
Sitruunaviipaleita
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
Yrttejä (tässä käytin tuoretta rosmariinia)
Laita kasvikset/juurekset uunivuokaan ja ripottele pinnalle suolaa ja mausteita/yrttejä. Laita vuoka uunin pohjalle. Asettele broilerinpalat ritilälle kasvisten yläpuolelle niin että broilerin rasva ja neste tippuu kasvisten päälle. Paista 200 asteisessa uunissa noin tunti.