Tämä vuoka on tehty vähän samalla tavalla kuin tonnikala-tortillavuoka, laitoin vaan tortillat vierekkäin vuokaan tällä kertaa, niin kuin täytetyt ohukaiset.

202621.jpg

Vehnätortilloja

400 g jauhelihaa

2 pientä sipulia

3 valkosipulin kynttä

Tilkka öljyä paistamiseen

1 pussi herne-maissi-paprika sekoitusta

1 purkki ananaspaloja

180 g Valion fetajuustoa kuutioina

1 lasitölkki Old El Pason Chunky Salsaa (Mild)

Rouhittua mustapippuria

(Ripaus suolaa)

Päälle:

150 g emmental juustoraastetta

2 dl kevyttä ruokakermaa

2 dl Valion Fraiche 5 %

Silppua sipuli, myös valkosipulit ja kuullota niitä pannulla öljyssä. Lisää jauheliha ja ruskista. Mausta mustapippurilla ja ripauksella suolaa. Lisää ananaspalat, herne-maissi-paprika ja salsakastike, kiehauta. Lisää fetajuusto.
Levitä seosta tortillojen päälle, kääri rullalle ja lado uunivuokaan.
Sekoita juustoraaste, ruokakerma ja fraiche keskenään ja kaada tortillojen päälle. Paista 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.