Kokeilin tänään laittaa paistettua pekonia ja sipulia kiusaukseen. Hieman rasvaista tietenkin oli mutta olipahan makukin kohdallaan, siis jos tykkää pekonista. Jos haluaa vähärasvaisemman kiusauksen niin voisi tietysti valuttaa rasva pois paistetusta pekonista talouspaperin päällä, mutta silloin myös osa mausta häviää. =/

541812.jpg

2 pkt HK:n Amerikan pekonia

1 iso sipuli

2 pussia (á 500 g) peruna-sipulisuikaleita

2 dl kevyttä ruokakermaa

2 dl maitoa

Suolaa ja pippuria

Silppua sipuli ja pekonit, paista pannulla melko rapeaksi, mausta pippurilla. (Valuta ylimääräinen rasva pois) Kaada uuninkestävään vuokaan yksi pussi peruna-sipulisuikaleista, ripottele päälle hieman pippuria (ja suolaa), kaada pekoni-sipulisekoitus tasaisesti päälle. Sitten vielä toinen peruna-sipulisuikalepussi päällimmäiseksi. Mausta taas pippurilla (ja suolalla) ja kaada ruokakerma sekä maito vuokaan.
Paista 200 asteisessa uunissa noin tunnin ajan.