Pääsiäisenä ehdittiin myös grillata. Täytettyjen herkkusienien ohella meillä oli myös possun sisäfile. Koska en hirveesti valmiista marinadista tykkää niin päätin sekoittaa oman. Tästä marinadista löytyy kaikkea vähän mutta en mitannut aineksia. Hyvän marinadin saa itse sekoittamalla, rohkeasti kokeilemaan vaan!
Marinadi lihalle:
Öljyä
Ananas täysmehua
Punaviinietikkaa
Erittäin tulista chiliketsuppia
Rouhittua mustapippuria
Santa Marian grillimaustetta
Tulista paprikajauhetta
Bull´s-Eye grillikastiketta (Poppamieheltä tilattua)
Ashes tulista maustesekoitusta (myöskin Poppamieheltä)
Savusuolaa
Sekoita marinadin ainekset sekaisin ja anna lihan maustua vähintään vuorokausi, mielellään kauemmin. Muista ottaa liha esille huoneenlämpöön ajoissa ennen grillausta!