Pääsiäisenä ehdittiin myös grillata. Täytettyjen herkkusienien ohella meillä oli myös possun sisäfile. Koska en hirveesti valmiista marinadista tykkää niin päätin sekoittaa oman. Tästä marinadista löytyy kaikkea vähän mutta en mitannut aineksia. Hyvän marinadin saa itse sekoittamalla, rohkeasti kokeilemaan vaan!

 1239964611_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

 

Marinadi lihalle:

 

Öljyä

Ananas täysmehua

Punaviinietikkaa

Erittäin tulista chiliketsuppia

Rouhittua mustapippuria

Santa Marian grillimaustetta

Tulista paprikajauhetta

Bull´s-Eye grillikastiketta (Poppamieheltä tilattua)

Ashes tulista maustesekoitusta (myöskin Poppamieheltä)

Savusuolaa

 

Sekoita marinadin ainekset sekaisin ja anna lihan maustua vähintään vuorokausi, mielellään kauemmin. Muista ottaa liha esille huoneenlämpöön ajoissa ennen grillausta!