keskiviikko, 30. elokuu 2006
Valkosipulinen kanapasta
Tätä pojatkin söivät suurella ruokahalulla, otin niille kastiketta sivuun ennen kuin lisäsin enemmän valkosipulia meille.
4 marinoitua broilerin rintapalaa (tai valmiita suikaleita)
1 sipuli
Tilkka öljyä paistamiseen
4 dl kermaa (ruokakerma kylläkin käy, mutta se ei mielestäni maistu ihan yhtä hyvälle)
Puolikas liemikuutio
Musta- ja valkopippuria
Valkosipulia raastettuna oman maun mukaan
Silputtua persiljaa
Leikkaa liha kuutioiksi. Paista silputtu sipuli ja lihakuutiot pannulla kypsäksi. Lisää kerma, puolikas liemikuutio, raastettua valkosipulia ja pippurit. Anna kerman hieman kiehua kasaan ja lisää silputtua persiljaa ennen tarjoilua.
Tarjoa pastan tai riisin kanssa.