Ollaan me vielä hengissä vaikka täällä blogissa onkin ollut kovin hiljaista. Sen sijaan täällä kotona ei ole ollut hiljaista. Päätettiin myydä rivitaloasuntomme ja ostaa omakotitalon. Siinä onkin ollut paljon järjestelemistä, varsinkin kun aika ei tahdo riittää (päivät pitkät töissä) Mutta nyt ollaan kuitenkin päästy niin pitkälle että asunto on myyty ja talo on jo meidän ikioma. Lähipäivät (illat) menevätkin nyt muuttokuormia siirtäessä. Huh, olisi jo koko hässäkkä ohi... Sitten saadaan nähdä miten kauan menee ennen kuin netti saadaan talossa toimimaan.

1020296.jpg

Edit 28.10, kuvan lisäys.

Mutta oli minulla muutakin asiaa. Kaiken tämän stressin keskellä sain tänään ihanan ja piristävän paketin Sny:ltäni (kuvan sisällöstä saatte myöhemmin) Paketti oli AIVAN IHANA! Sny:ni oli hankkinut minulle Kool-Aid:eja, kokonaista 10 pussia, 5 eri väriä/makua! Ja mukana oli myös 3 kerää Novitan Woolia (valkoista ja luonnonvalkoista) värjäykseen. Paketista löytyi myös aivan ihanan värinen huovutettu "ruutu-huivi" minkä Sny oli minulle tehnyt, kiitos, huivi lämmittää kaulaani ja myös sydäntäni. =) Ihanan kirjeen lisäksi hän oli kirjoittanut minulle linkkejä mistä löydän ohjeita värjäykseen ja olihan paketissa Kismet patukkakkin, joka oli niin hyvä ettei sanotuksi saa. ;-)
Nyt odotan kyllä innolla että päästään taloon ja saadaan paikat kuntoon jotta pääsen kokeilemaan "koolausta" Kiitos, kiitos, kiitos Sny!
Toivon muutenkin että päästäisiin kohta normaaliin elämään uusia ruokia tekemään ja käsitöitä näpertelemään.

Mutta siihen asti haluan toivottaa teille kaikille aivan ihania syyspäiviä!