sunnuntai, 6. elokuu 2006
Juustokakku
Pohja:
12 kpl Digestive keksejä
75 g margariinia
Täyte 1:
200 g Philadelphia juustoa
1 dl tomusokeria
3 kananmunaa
1 tl vanilliinisokeria
Täyte 2:
3 dl kermaviiliä
2 rkl sokeria
Käytä monitoimikoneen leikkuuterää. Paloittele keksit ja rasva pienemmiksi paloiksi kulhoon ja sekoita kunnes seos on tasaista.
Levitä taikina irtopohjaisen kakkuvuoan (24 cm) pohjalle ja reunoille. Kaada täytteen 1. aineet kulhoon ja sekoita hyvin. Levitä täyte pohjan päälle. Paista uunin alaosassa 175 asteessa noin 25 minuuttia. Sekoita sillä aikaa kermaviili ja sokeri.
Ota kakku uunista ja levitä toinen täyte kakun päälle. Laita kakku takaisin uuniin ja paista vielä noin 5 minuuttia.
Anna jäähtyä hieman ja tarjoa tuoreiden marjojen tai kiwi viipaleiden kanssa.