Tämä viikonloppu on sujunut leivonnan merkeissä. Tämä kakku oli tilauskakku yhdelle pojalle joka viettää synttäreitään tänään. Eilen valmistui kaksi ristiäiskakkua hänen pikkusiskolleen, niistä oma postaus. Hymy

 

 

Tässä kakussa on 4 munan pohja kuten esimerkikski tässä, klik. Jätä vaan kaakao pois.

 

Välissä on diplomaattikreemi mihin sekoitin yhden vauvanruoka purkillisen päärynäsosetta ja säilykepäärynöitä paloiteltuna.

Diplomaattikreemiin laitoin siis noin 1 ½ purkkia FloraVispiä vaahdotettuna ja vanilliinikreemiä (noin desi kreemijauhetta ja 3 desiä vettä) Nämä sekoitin keskenään ja laitoin mukaan vielä vähän vanilliinikreemijauhetta ja purkki päärynäsosetta. Seokseen lisäsin sitten paloiteltua säilykepäärynää. Jos haluaa niin sekaan voisi laittaa muutaman liivatelehden, minä en käyttäny koska tykkään itse kun kakut ovat "pehmoisia" ja kyllä ne yleensä kasassa pysyy kuitenkin.

 

Kakkupohjan kostutukseen käytin säilykepäärynöitten omaa mehua johon sekoitin vähän vettä ja vanilliinisokeria.

 

Kakun päällä on Kick-kuorrutus koska Hopeatoffeita ei enää valmisteta.

Kuorrutukseen käytin:

2 dl kuohukermaa

45 Kick karkkia (siis niitä pussista, ei patukoita)

 

Kaada kerma ja karkit kattilaan ja keitä seosta miedolla lämmöllä koko ajan sekoittaen niin kauan että karkit sulaavat. Jäädytä tämän jälkeen seosta hieman tai jos jo tuntuu riittävän paksulta niin kaada heti kakun päälle.

 

Kakun sivuilla on värjättyä Flora Vispiä vaahdotettuna.

 

Koriste pastaväreillä maalattua marsipaania.