torstai, 25. tammikuu 2007
Makkarapata uunista ulos
250 g pakastevihanneksia
4-5 kypsää perunaa (tähteeksi jäänyttä)
400 g lenkkimakkaraa
Munamaito:
5 dl maitoa
3 munaa
1 tl kuivattua basilikaa
Rouhittua mustapippuria
Suolaa
(Juustoraastetta)
Lado jäiset pakastevihannekset uunivuokaan. Leikkaa makkara viipaleiksi ja laita puolet viipaleista vihanneksien päälle. Kuori ja viipaloi perunat ja lado ne makkaroiden päälle, jätä muutama iso viipale pinnalle pantavaksi. Laita loput makkaraviipaleista perunoiden päälle ja niiden päälle muutama perunaviipale.
Sekoita munamaito ja kaada vuokaan.
Kypsennä 175 asteisessa uunissa niin kauan että munamaito on hyytynyt. Kypsennyksen loppuvaiheessa voit lisätä pinnalle hieman juustoraastetta.