sunnuntai, 6. elokuu 2006
Broilerin rintapala persikkakastikkeella ja tummaa riisiä
Broilerin marinoituja rintapaloja
Vettä
Persikkakastike:
1 tlk säilykepersikkaa (425/240 g)
2 dl paistolientä broilerista
1 kanaliemikuutio
1/2 tl rouhittua mustapippuria
1 dl kermaa
1 tl perunajauhoja
1 rkl vettä
Laita broilerin rintapalat uuninkestävään vuokaan, lisää muutama desilitra vettä ja paista 50-60 minuuttia 175 asteisessa uunissa.
Valmista kastike:
Soseuta persikat sauvasekoittimella. Siivilöi broilerin paistoliemi kattilaan. Jos nestettä on vähemmän kuin 2 dl, lisää vettä. Lisää kattilaan soseutetut persikat, kanaliemikuutio, mustapippuri ja kerma. Keitä noin 5 minuuttia.
Sekoita perunajauhot kylmään veteen. Kaada seos ohuena nauhana kuumaan kastikkeeseen koko ajan sekoittaen. Tarjoa kastike broilerin rintapalojen, tumman riisin ja raikkaan salaatin kanssa.