Ewelyniltä löytyi ohje tällaiseen kakkuun. Oikein hyvää jos vain olisi ollut parempaa lakritsikastiketta käytössä. Minulla oli Pirkan kastiketta eikä se ollut mielestäni hyvänmakuista, maistui enimmäkseen yskänlääkkeelle.
Pohjaksi laitoin keksipohjan, eli:
9 kpl Digestivekeksiä murskattuna
35 g voita sulatettuna
Sekoita keksinmuruset ja sulatettu voi ja painele seos irtopohjavuoan pohjalle.
Täytteen ohje kopsattu suoraan Ewelyniltä:
(Suluista näkyy mitä minä käytin)
1prk flora vispiä
1prk maustamatonta tuorejuustoa (käytin taas Philadelpiaa)
1.5dl lakritsikastiketta
4kpl kick-patukoita (20 kpl Kick karkkeja pussista, eli enemmän kuin 4 patukkaa)
4 liivatelehteä
1dl tomusokeria
vaniljasokeria
Vatkaa kerma vaahdoksi. Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Sulata kick-patukat kattilassa ja sekoita ne lakritsikastikkeen joukkoon. Vatkaa tuorejuusto ja sokerit notkeaksi. Lisää joukkoon lakritsikastike, johon olet jo lisännyt sulatetut kick-patukat. Purista liivatteista vesi pois ja liota ne kuumaan vesi tilkkaan. Kaada liivateseos tuorejuuston sekaan ja sekoita hyvin. Lisää lopuksi kermavaahto varovasti käännellen massan joukkoon. Kaada täyte keksipohjan päälle, koristele lakritsikastikkeella ja anna hyytyä mielellään yön yli.