Marie oli taas keksinyt niin mahtavan idean tehdä suklaalla kuorrutettuja jäätelökakkuja että oli pakko kokeilla "samaa". Täältä ja täältä löytyvät Marien ihanat luomukset teko-ohjeiden kera.
Poika vietti eilen 4-vuotis synttärit (täyttää oikeasti tänään) ja tein tällä tavalla kaksi kakkua. Jäätelökakut olivat varsin mukavia helteellä kun muuten tavallinen täytekakku voi olla aika tunkkainen. Lapsetkin söivät jäätelökakkua paremmin kuin täytekakkua.
Silikonivuokaa en omistanut joten siinähän minulla oli sitten metsästämistä, lopulta tämä ihan tavallinen silikonivuoka löytyi Anttilasta. Olisin halunnut jonkun hieman hienomman vuoan mutta ehkä tästä sitten olisi iloa muutenkin muita kakkuja tehdessään. Mansikoita olisi taas saanut olla enemmän, niin että niitä olisi saanut kakkuvadin reunoillekin,  mutta lauantai-iltapäivänä niitä ei noin vaan löytynyt, olisi pitänyt olla aikaisemmin liikeenteessä...

651542.jpg

Valkosuklaa-mansikkajäätelökakku

Kuorrute sulatettua valkosuklaata ja sisällä Lidlin maukasta mansikkajäätelöä (3 litraa)


651543.jpg

Tuplasuklaa-mansikkajäätelökakku

Kuorrute sulatetta Block-suklaata, sisällä kerroksittain Lidlin suklaajäätelöä ja mansikkajäätelöä (2 litraa suklaajäätelöä ja litra mansikkajäätelöä)