Pitihän tätäkin kokeilla kun kerran "kaikki muutkin" ovat sitä leiponeet. Nauru

 

 

Ohjeen nappasin Ullalta, klik.

 

Pohja:

  • 300 g suklaa Digestive-keksejä
  • 100 g voita

Täyte:

  • 397 g kondensoitua maitoa
  • 2 banaania
  • 2 dl vispikermaa
  • 2 tl vaniljasokeria
  • kaakaojauhetta
  1. Murustele keksit ja sekoita ne sulatetun voin kanssa hyvin sekaisin.
  2. Pingota 18 cm:n irtopohjavuoan pohjlle leivinpaperi ja taputtele keksivoi-seos vuoan pohjalle ja hieman reunoille, nosta jääkaappiin jähmettymään siksi aikaa kun valmistat toffeen kondensoidusta maidosta.
  3. Irrota etiketit purkista ja laita se vesikattilaan kiehumaan alhaiselle lämmölle noin 3 tunniksi. Tänä aikana se tiivistyy ja muuttuu toffeeksi.
  4. Kolmen tunnin päästä aukaise säilykepurkki ja kaada se pohjan päälle, levitä tasaiseksi. Nosta jääkaappiin tai pakkaseen että seos jäähtyy.
  5. Vaahdota kerma ja mausta se vaniljasokerilla.
  6. Pilko yksi banaani toffeen päälle, peitä torttu kermavaahdolla ja pilko toinen banaani kermavaahdon päälle.
  7. Sihtaa lopuksi kaakaojauhetta tortun päälle ja herkuttele!

 

 

Oikein hyvää oli paitsi että, kuten kuvasta huomaattekin niin, hosuin tuon pohjan kanssa sen verran ettei se ehtinyt kovettua kunnolla. Katsokaas kun tekis niin kuin kohdassa 2 sanotaan, eikä laiteta maitopurkki kiehumaan ja touhutaan kaikkea muuta... Silmänisku Niin, ja tavallisen kerman sijasta käytin (taas) Flora Vispiä.

Ja tää oli muuten paljon parempaa seuraavana päivänä! Hymy