Ostin jokunen viikko sitten mascarpone-juustoa josta minun piti tehdä italialaista suklaakakkua. No enpä sitten ole jaksanut tehdä mitään kakkua ja nyt parasta ennen päiväys rupesi tulemaan vastaan...
Pakastimesta löytyi vaniljajäätelöä ja kaapista taloussuklaata jasiitähän sai oikein maukkaan jälkiruoan.

229125.jpg

1 litra vaniljajäätelöä

250 g mascarpone-juustoa

200 g taloussuklaata

Anna jäätelön sulaa hieman ja vatkaa sähkövatkaimella notkeaksi. Lisää juusto, vatkaa tasaiseksi. Lisää sulatettu suklaa, koko ajan vatkaten (tässä auttavat kädet ovat paikallaan kun pitää suklaata raapia kulhonpohjalta) Vatkaa tasaiseksi ja nauti.

Tästä tuli niin paljon hyvää että laitoin loput pieniin vuokiin ja pakastimeen, eli huomenna saadaan jäädykettä (jos mokoma irtoaa vuoista kun unohdin laittaa niihin kelmun)