Aika on kyllä jäänyt vähän kortille nykyään mutta jotain olen sentään saanut aikaiseksi.

 

 

 

Tirsokkaan vaippaa apinoiden piparikukka L-kokoinen tasku. Sisäpuolella oranssi coolmax, mattapintaiset oranssit nepit ja kokeiluksi kerros tenceliä tukikankaana. Hyvä istuvuus ja hyvin toimii, tukikangas ei johda kosteutta mihinkään.

 

 

 

 

Sisätäyttö pikkuiselle jossa piparikukka joustofroteeta ja sisäpuolella bambufleece. Muokattu SK:n kaava.

 

 

 

Pikkuiselle M-kokoinen sisätäyttö Mummut kaavaa mukaillen. Raitavelour ja ruskea bambujoustofrotee.

 

 

 

L-kokoinen tasku isoveikalle omalla kaavalla. Safari br-pul ja sisäpuolella oranssi coolmax. Tarrat ovat iskän toive.

 

 

 

Lappuja, lappuja ja lappuja... Kaksipuolisia lappuja pienen nenän tai suun pyyhkimiseen. Jämätilkut eri koossa päätyivät tähän, sain siivottua laatikon... Oleskelevat (tilapäisesti) pikkuisessa korissa minkä olen virkannut vanhasta lakanasta, tai siis lakanan suikaleista, keittiön pöydällä. Ja, KYLLÄ, talouspaperia on kulunut paljon vähemmän!

 

 

 

Niin kaikki jämäpalat eivät päätyneet "paperiksi" vaan myös liivinsuojuksiin. Näitä tein jo aikaisemmin kasan mutta huomasin että tarviin niitä muutaman lisääkin. Näissä coolmaxia, bambujoustofroteeta, kierrätysflanellia ja br-pulia.

 

 

 

Ja tässä eka ruokalappu! Ensimmäistä kertaa elämässäni kokeilin joustokanttinauhan ompelemista (tai ylipäätään kanttinauhan ompelemista!!!) ja lopputulos on tässä. Ei mikään liian hieno mutta kelpaa tuo kotioloihin.

 

 

 

Collegehousut koossa 110 cm. Br-pul apina aplikoitu lahkeeseen. Vyötäröllä reikäkuminauha-nappisysteemi.

 

 

 

92 senttiset velourhousut. Ensimmäisiä housuja joten tästä se lähtee!