sunnuntai, 28. lokakuu 2007
Voileipäkakku meetvurstitäytteellä
Täytteeseen laitoin:
1 rasian (200 g) Créme Bonjour ruohosipuli
4 purkkia (á 200g) ranskankermaa
4 suolakurkkua kuutioina
1 ison purjon suikaloituna
Noin 400 g Kotivaran venäläistä meetvurstia pieninä kuutioina
Rouhittua mustapippuria
Täytteen ainekset sekoitin keskenään ja täytin maidolla kostutetut kakkupohjat (3 kerrosta täytettä)
Kakun kuorrutukseen käytin:
1 purkin (200 g) ranskankermaa
1 rasian (200 g) Créme Bonjour valkosipuli
1 rasian (200 g) Créme Bonjour pippurisekoitus
Kuorrutukseen sekoitin ainekset keskenään ja levitin kuorrutetta koko kakun ympärille/päälle.
Koristeluun käytin:
Persiljaa
Kurkkua
Kirsikkatomaatteja
Jääsalaattia
Oranssinväristä paprikaa