Tässä ensimmäinen voileipäkakkuni. On se kummallista että täytekakkuja on tullut tehtyä vuosien mittaan montakin mutta voileipäkakkua en ole koskaan uskaltanut tehdä aikaisemmin. Tämä kakku hävisi parempiin suihin siihen tahtiin että nyt uskallan kokeilla voileipäkakkua uudestaankin. =) Aika koristeluun jäi taas vähiin joten koristelu ei ole paras mahdollinen mutta yritetään parantaa ulkonäköä ensi kerralla. Kakun täytin jo eilen niin että maut saivat tasaantua ja kakku mehevöityä. Kakkupohja on vaalea pohja jonka tilasin paikalliselta leipomolta.

1020529.jpg

1020293.jpg

Täytteeseen laitoin:

1 rasian (200 g) Créme Bonjour ruohosipuli

4 purkkia (á 200g) ranskankermaa

4 suolakurkkua kuutioina

1 ison purjon suikaloituna

Noin 400 g Kotivaran venäläistä meetvurstia pieninä kuutioina

Rouhittua mustapippuria

Täytteen ainekset sekoitin keskenään ja täytin maidolla kostutetut kakkupohjat (3 kerrosta täytettä)


Kakun kuorrutukseen käytin:


1 purkin (200 g) ranskankermaa

1 rasian (200 g) Créme Bonjour valkosipuli

1 rasian (200 g) Créme Bonjour pippurisekoitus

Kuorrutukseen sekoitin ainekset keskenään ja levitin kuorrutetta koko kakun ympärille/päälle.


Koristeluun käytin:

Persiljaa

Kurkkua

Kirsikkatomaatteja

Jääsalaattia

Oranssinväristä paprikaa