Käsityökärpänen puraisi oikein kunnolla, taitaa syksy kohta tehdä tuloaan... ;-) Opettelin tekemään isoäidin neliöitä ja nehän ovat todella helppoja tehdä. Jäin kyllä niihin koukkuun, niistähän voi tehdä vaikka mitä, vain mielikuvitus on esteenä!

Sain jo viime syksynä ystävältäni hieman lankaa mistä lupasin tehdä hänelle tai hänen tyttärelleen jotain. No ne kerät ovat pyörineet vaatekaapin hyllyllä kohta vuoden enkä ole keksinyt tai mukamas ehtinyt tehdä niille mitään. Nyt virkkasin kuitenkin muutaman isoäidin neliön niistä (lisää tulossa) ja ajattelin että niistä voisi ehkä tehdä nukelle viltin tai jotain. Palaillaan tähän sitten kun valmista tulee.

757776.jpg

Sitten kävin ostamassa keltaista, oranssia ja punaista (vähän liiankin punaista) 7 veikkaa mistä ajattelin virkata neliöitä ja ommella niistä tyynynpäällisen sohvan koristetyynyyn. Palaillaan myös tähän sitten kun saadaan nähdä jotain valmistakin. =)

757779.jpg

Kuva ei anna oikeutta väreille. =/

Sain tänään myös Salaisen neuleystäväni tiedot ja on pakko sanoa että Tuija, jolla uskon että on ollut hirveä hommaa jakaa parit, on onnistunut siinä todella hyvin, kiitos! Suurella innolla ja mielenkiinnolla odotan elokuuta. =)