lauantai, 5. elokuu 2006
Häränsilmä
400 g jauhelihaa
2 sipulia
3 kpl tuoreita herkkusieniä
Tilkka öljyä
3 dl ruokakermaa
1/2 pkt Koskenlaskija voimakasta
1 dl vettä
4 rkl tomaattipyrettä
Tuoretta basilikasilppua
1 rkl oreganoa
1 rkl lihafondia
Rouhittua mustapippuria
1 kananmuna/ruokailija
Paista sipulisilppu, paloiteltut herkkusienet ja jauheliha öljytilkassa. Lisää vesi, ruokakerma, tomaattipyre ja mausteet. Anna kiehua muutaman minuutin, lisää paloiteltu sulatejuusto ja anna juuston sulaa.
Kaada kastike uunivuokaan ja paista 200 asteisessa uunissa noin 20 minuuttia. Ota vuoka ulos uunista, tee kuopat kastikkeeseen ja upota kananmunat niihin. Jatka paistamista niin kauan että kananmunat hyytyy.