sunnuntai, 9. heinäkuu 2006
Jauhelihakastike, perunasose ja kananmunatäytteiset tomaatit
Kastike on ihan tavallinen jauhelihakastike (voita, jauhoja, vettä, sipulia, jauhelihaa, lihaliemikuutio, tomaattipyree ja mausteita), myös perunasose on ihan tavallinen mihin sekoitin joukkoon tuoretta silputtua persiljaa.
Tomaatit ovat alunperin Abban "Sillin makuiset lämpimät tomaatit" mutta jätin sillin pois. =)
Kananmunatäytteiset tomaatit 4 kpl:
4 tomaattia
4 kananmunaa
Suolaa
Mustapippuria
Tuoretta timjamia
Leikkaa tomaattien lakit pois ja koverra sisustat varovasti pois niin, että kuori pysyy ehjänä. (Sisustan laitoin mukaan jauhelihakastikkeeseen)
Riko yksi muna kunkin tomaatin sisälle, älä sekoita. Rouhi päälle mustapippuria ja suolaa, laita timjaminlehtiä päällimmäiseksi.
Paista tomaatteja 200 asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia, kunnes kananmunat ovat hyytyneet ja tomaatit saaneet hieman väriä.