Päätettiin tehdä tällaista "sörsseliä" että saataisiin kolme vuotias poika syömään kerrankin kunnolla vaikka hellettäkin on. Ja söihän isoveli, mutta pikkuveli yllätti kuitenkin meidät kunnolla ja popsi ruokaa sellaisella ruokahalulla että... =)
Kastike on ihan tavallinen jauhelihakastike (voita, jauhoja, vettä, sipulia, jauhelihaa, lihaliemikuutio, tomaattipyree ja mausteita), myös perunasose on ihan tavallinen mihin sekoitin joukkoon tuoretta silputtua persiljaa.
Tomaatit ovat alunperin Abban "Sillin makuiset lämpimät tomaatit" mutta jätin sillin pois. =)

120486.jpg

Kananmunatäytteiset tomaatit 4 kpl:

4 tomaattia

4 kananmunaa

Suolaa

Mustapippuria

Tuoretta timjamia

Leikkaa tomaattien lakit pois ja koverra sisustat varovasti pois niin, että kuori pysyy ehjänä. (Sisustan laitoin mukaan jauhelihakastikkeeseen)
Riko yksi muna kunkin tomaatin sisälle, älä sekoita. Rouhi päälle mustapippuria ja suolaa, laita timjaminlehtiä päällimmäiseksi.
Paista tomaatteja 200 asteisessa uunissa noin 20-25 minuuttia, kunnes kananmunat ovat hyytyneet ja tomaatit saaneet hieman väriä.