keskiviikko, 21. kesäkuu 2006
Grilli-ratatouille
Tähän voisi myös suosiolla lisätä muutama tomaatti, tuli mieleen se jälkikääteen. Niistä saisi varmaan vieläkin enemmän mehukkuutta.
2 keltaista sipulia
1 kokonainen valkosipuli
1 keltainen paprika
1 punainen paprika
1 munakoiso
1 kesäkurpitsa
Oliiviöljyä
Suolaa ja mustapippuria
Balsamicoa
Pese vihannekset huolella ja pilko isoiksi paloiksi. Leikkaa munakoiso, kesäkurpitsa, valkosipuli ja sipulit ihan vaan kahtia. Paprikat leikat myös kahtia ja poistat siemenet.
Lorauta oliiviöjyä vihannesten päälle, jauha myllystä suolaa ja pippuria pinnalle. Grillaa vihanneksia kuumalla grillillä pehmeiksi, saavat ottaa kunnolla väriä.
Pilko valmiiksi grillatut vihannekset paloiksi, laita tarjoiluastiaan, lisää pikkuisen balsamicoa ja sekoita varovasti. Tarkista maku, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.
Tarjoa lihan, kalan tai kanan kanssa, tai miksi ei ihan vaan kasvisruokana..? Todella hyvää, suosittelen! =)