Tätä keittoa on tullut tehty aikaisemminkin, klik. Tällä kertaa kutakuinkin samalla ohjeella keitetty, porkkanaa taisi vaan olla hiukan enemmän nyt ja paseeratun tomaatin sijasta käytin valkosipuli-tomaattimurskaa, purjoa meillä ei ollut ollenkaan. Mausteeksi laitoin myös reilulla kädellä mustapippuria tällä kertaa.

 

 

200 g balkaninmakkaraa

1 sipuli

2 porkkanaa

Pala purjoa

2 rkl öljyä

1 tlk paseerattuja tomaatteja

Raastettua valkosipulia

12 dl vettä

1 dl makaronia

Yrttisuolaa

Viherpippuria

Persiljaa

Leikkaa makkara, sipuli, porkkanat ja purjo suikaleiksi ja ruskista ne kevyesti öljyssä. Lisää paseeratut tomaatit, valkosipulia ja vesi. Kun keitto alkaa kiehua lisää makaronit ja mausteet. Anna kiehua noin 15 minuuttia, tarkista maku ja lisää persilja.