Tässä kokeiltiin Floran Kevyt & Paksu ruokakermaa. Mukana paprikaa, kesäkurpitsaa, valkosipulia ja hieman tuoretta chiliä. Tästä tuli muuten paljon ruokaa juuri siksi että lisäsin niin paljon paprikaa ja kesäkurpitsaa, eli ruokaa kahdelle päivälle ja mikäs siinä. =)

409948.jpg

400 g kananpojan jauhelihaa

Tilkka öljyä paistamiseen

2 sipulia

3-4 valkosipulinkynttä

Hienonnettua chiliä oman maun mukaan (vahvuus heittelee niissä aika paljon)

2 purkkia Floran Kevyt & Paksu

1 kasvis-/kanaliemikuutio

Currya

Rouhittua pippuria

(Suolaa)

1 pienehkö kesäkurpitsa

2 paprikaa (tässä vihreä ja keltainen)

Freesaa öljyssä hienonnettu chili, raastettu valkosipuli, hienonnetut sipulit. Lisää jauheliha ja ruskista. Kaada pannulle ruokakerma, lisää liemikuutio ja mausta currylla ja pippurilla. Lisää paloiteltu kesäkurpitsa ja viipaloidut paprikat, anna muhia vähän aikaa miedolla lämmöllä (pidennä muhimisaikaa jos et pidä rapsakasta paprikasta) Tarkista maku, lisää mausteita ja suolaa tarvittaessa. Tarjoa keitetyn pastan tai riisin  ja raikkaan salaatin kanssa.