lauantai, 3. helmikuu 2007
Helppo jauhelihakiusaus
1 kg peruna-sipulisekoitusta
Tilkka öljyä paistamiseen
1 iso sipuli (tämän voi tietysti jättää pois, meillä nyt vaan syödään paljon sipulia)
400 g jauhelihaa
Suolaa ja pippuria
(Grillimaustetta jauhelihan maustamiseksi)
1 pussi herne-maissi-paprikaa
4 dl kevyttä ruokakermaa
Kaada puolet peruna-sipulisekoituksesta uuninkestävään vuokaan. Paista silputtu sipuli ja jauheliha öljytilkassa pannulla, mausta suolalla, pippurilla ja grillimausteella. Kaada herne-maissi-paprika sekoitus vuokaan ja sen päälle paistettu sipuli-jauhelihaseos. Laita päällimmäiseksi loput peruna-sipulisekotuksesta ja kaada vuokaan ruokakerma.
Kypsennä kiusausta 200 asteisessa uunissa noin tunti (uunista riippuen)