Marien blogista bongasin ohjeen tähän mainioon "jäätelökakkuun". Meillä kotona ei ole niin paljon syömäreitä että tämän olisi saanut "hävitettyä" mutta siskon pojalla olikin sopivasti synttärijuhlat tänään, joten vein sen sinne.

132049.jpg

Eilen illalla paistoin kääretorttupohjan (jätä pois kaakao siitä ohjeesta) jonka täytin pelkällä mansikkahillolla. Mansikkajäätelöä olisin halunnut käyttää mutta se olikin loppu lähikaupasta, joten täytteeksi tuli litra kuningatarjäätelöä ja litra vaniljajäätelöä. Jäätelösorttien väliin laitoin myös mansikkahilloa.
Minulla ei jäänyt kääretorttuviipaleita yli että olisin saanut tehtyä pohjan siitä joten käänsin sitten vaan kelmut jäätelöpinnan yli ja laitoin pakkaseen.
Hyvin tämä myös säilyi aika lämpimässä autossa noin puoli tuntia kun ajeltiin siskon luo. Oli vielä ihan jääkylmä ja kova kun tultiin perille, itse odottelin melkein jäätelösoppaa... ;-)

131320.jpg

Valitettavasti tuo ensimmäinen jäätelösatsi ehti jo sulaa liikaa joten jäätelö valui kääretorttuviipaleitten alle, mutta eihän se maku siinä ollenkaan kärsinyt. =)
Tätä tehdään ihan varmasti uudestaan, pitää myös muita täytteitä kokeilla.