keskiviikko, 19. heinäkuu 2006
Mansikka-suklaa kääretorttu
Pohja:
4 kananmunaa
1 1/2 dl sokeria
1 dl perunajauhoja
1 tl leivinjauhetta
1 tl vanilliinisokeria
2 rkl kaakaota
Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Lisää muut aineet varovasti mutta huolellisesti sekoittaen. Kaada taikina leivinpaperilla vuoratulle uunipellille ja paista 225 asteisessa uunissa noin 7 minuuttia
Täyte:
1 prk Flora Vispiä
200 g Philadelphiajuustoa
100 g taloussuklaata
Noin 300 g mansikoita
Sokeria oman maun mukaan
Vatkaa Flora Vispi vaahdoksi sokerin kanssa. Lisää vaahtoon juusto, paloiteltut mansikat ja rouhittu suklaa, sekoita tasaiseksi.
Kaada seosta jäähtyneen pohjan päälle ja rullaa kääretortuksi, anna vetäytyä jääkaapissa. Tuota täytettä tuli kyllä aivan liian paljon mutta maistuihan se kääretortun lisänä lautasellakin. =)