keskiviikko, 28. maaliskuu 2007
Sipuli-pekonipannari
Pellilliseen pannaria laitoin:
4 kananmunaa
1 purkki (200 g) kermaviiliä
4 dl maitoa
1 tl suolaa
Kuivattua persiljaa
Noin 3 dl vehnäjauhoja
3 (pienehköä) sipulia
2 pakettia pekonia
Rouhittua mustapippuria
Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niitten rakenne rikki. Lisää kermaviili, maito, suola ja persilja ja vatkaa taikina tasaiseksi. Anna taikinan seistä ja turvota sen aikaa kun paistat pekonit ja sipulit.
Silppua pekonit ja sipulit ja paista kypsäksi pannulla. Mausta rouhitulla mustapippurilla. Ripottele pekoni-sipuli seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille tasaisesti ja kaada pannaritaikina päälle. Paista 225 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.