Tällaista pannaria tein eilen meille iltapalaksi, joo tiedän, tosi kevyt iltapala. ;-) Sipulia laitoin aika reilusti ja pekoniakin tästä pannarista löytyy kokonaiset kaksi pakettia, mutta olihan se sitten hyvääkin. =)

478322.jpg

478320.jpg

Pellilliseen pannaria laitoin:

4 kananmunaa

1 purkki (200 g) kermaviiliä

4 dl maitoa

1 tl suolaa

Kuivattua persiljaa

Noin 3 dl vehnäjauhoja

3 (pienehköä) sipulia

2 pakettia pekonia

Rouhittua mustapippuria

Riko kananmunat kulhoon ja vatkaa niitten rakenne rikki. Lisää kermaviili, maito, suola ja persilja ja vatkaa taikina tasaiseksi. Anna taikinan seistä ja turvota sen aikaa kun paistat pekonit ja sipulit.
Silppua pekonit ja sipulit ja paista kypsäksi pannulla. Mausta rouhitulla mustapippurilla. Ripottele pekoni-sipuli seos leivinpaperilla vuoratulle uunipellille  tasaisesti ja kaada pannaritaikina päälle. Paista 225 asteisessa uunissa 25-30 minuuttia.