sunnuntai, 6. huhtikuu 2008
Broilerigratiini
1 grillattu broileri
Paketti pekonia
200 g tuoreita herkkusieniä
Rouhittua mustapippuria
Tarvittaessa ripaus suolaa
2 dl kermaa
3 dl juustoraastetta
Irrota broilerista lihat ja levitä lihapalat uunivuokaan. Leikkaa pekoni suikaleiksi ja ruskista pannulla. Poimi ruskistetut pekonipalaset pannulta pois ja ruskista viipaloidut herkkusienet pekonirasvassa. Lisää kerma pannulle ja kiehauta, mausta mustapippurilla (ja suolalla)
Levitä pekonit ja herkkusieni"kastike" broilerinpalojen päälle uunivuokaan, ripottele päälle juustoraastetta.
Gratinoi 250 asteisessa uunissa niin kauan että juusto on sulanut ja saanut hienon värin.
Tarjoa keitetyn riisin ja salaatin kanssa.