keskiviikko, 14. kesäkuu 2006
Kalamureke
Kalamureke:
Haukifileitä
Purkki ranskankermaa
Noin dl korppujauhoja
1-2 katkarapukeittoaines-pussi
2 sipulia
2 munaa
Suolaa
Valkopippuria
Kaada ranskankerma kulhoon ja lisää korppujauohot, anna vetäytyä muutaman miinuutin. Lisää seokseen keittoainespussi, munat, suola ja pippuri, sekoita tasaiseksi massaksi.
Pilko sipulit monitoimikoneessa ja lisää haukifileet paloina. Jauha tasaiseksi massaksi.
Kaada seos vuorattuun vuokaan tai taputtele se leivinpaperilla vuoratulle uunipellille. Paista 200 asteisessa uunissa noin tunti.
Tillikastike:
Voita
Vehnäjauhoja
Kalalientä (minulla oli pakastimessa sellaista mikä jäi joskus yli kun keitin haukea)
Suolaa
Valkopippuria
Sitruunapippuria
Tuoretta tillisilppua
Kermaviilikastike:
Purkki kermaviiliä
Noin tl sinappia
Sitruunapippuria
Suolaa
Pikkuisen sokeria
Tuoretta tillisilppua