lauantai, 8. maaliskuu 2008
Juustoinen uunikalavuoka
1 paketti pakastettua seitiä
Suolaa
Pala purjoa
Pala kesäkurpitsaa
1 punainen paprika
1 paketti (200 g) Pirkan kevätsipuli sulatejuustoa 9 %
2 1/2 dl Valion juustoista ruokakermaa
2 dl kevyttä ruokakermaa
Rouhittua mustapippuria
Riapus suolaa
Hienonnettua tuoretta tilliä
Paloittele kohmeinen kala ja laita palaset uunivuoan pohjalle. Ripottele suolaa palojen päälle. Suikaloi pesty purjo, paprika ja kesäkurpitsa. Levitä kasvikset kalapalojen päälle.
Sekoita keskenään sulatejuusto, ruokakermat, silputtua tilliä ja mausteet. Kaada seos kasvisten ja kalapalojen päälle uunivuokaan.
Paista kalavuokaa 200 asteisessa uunissa kypsäksi.
Tarjoa perunasoseen, keitetyn perunan tai riisin kanssa.