Eilen minun piti tehdä ihan tavallista jauhelihakastiketta spaghetin kaveriksi. Jostain syystä meillä ei ollutkaan jauhelihaa pakkasessa joten piti keksiä jokin muu raaka-aine joka löytyi kotona, eli tonnikala. Pitää kyllä sanoa että tästä tuli yllättävän hyvää. =)

292831.jpg

2 sipulia

Rasvaa paistamiseen

2 purkkia tonnikalaa

Vajaa purkki (200 g) Crème Bonjour Light Pippurisekoitus

2 dl vettä

1 dl kevyttä ruokakermaa

Puolikas liemikuutio

Iso kourallinen kirsikkatomaatteja

Tuoretta tillisilppua

Paista silputut sipulit pehmeiksi rasvassa, lisää tonnikala pannulle. Lisää vesi, puolikas liemikuutio, ruokakerma, tuorejuusto ja halkaistut kirsikkatomaatit. Anna muhia miedolla lämmöllä vähän aikaa, lisää silputtua tilliä ja tarkista maku. Tarjoa keitetyn pastan kanssa.