Ohje näihin löysin viime kesänä jostain ruotsalaisesta viikkolehdestä. Ohjetta olen kuitenkin muokannut hieman.

Pojille omat timbaalit tehty nallevuokiin.  Silmänisku

 

Pussi pakastettua pinaattia (150 g)

Voita paistamiseen

1 raastettu valkosipulinkynsi

2 kananmunaa + 1 keltuainen

1 ½ dl kermaa

½ tl suolaa

Jauhettua valkopippuria

 

Sulata pinaatti ja valuta neste pois. Freesaa pinaattia voissa pannulla ja lisää raastettu valkosipulinkynsi.

Sekoita munat ja kerma keskenään. Lisää pinaatti seokseen ja mausta suolalla ja pippurilla, sekoita tasaiseksi.

Kaada seos voideltuihin annosvuokiin ja paista 200 asteisessa uunissa noin 15 minuuttia.

Tarjoile timbaalit esimerkiksi pastan kanssa. Tässä meillä oli tuorepastaa johon sekoitettiin joukkoon Crème Bonjour Cuisinea, tatti-herkkusieni.