keskiviikko, 27. syyskuu 2006
Jauhelihakeitto
5 isoa perunaa
4 isoa porkkanaa
Pala lanttua
Pala juuriselleriä
2 sipulia
Vettä
1 lihaliemikuutio
1 kasvisliemikuutio
Kokonaisia maustepippureita
2 laakerinlehteä
(Kuivattuja sieniä)
400 g jauhelihaa
Tilkka öljyä paistamiseen
Mausteita (Pippuria ja pieni ripaus grillimaustetta)
Persiljasilppua
Kuori ja paloittele juurekset ja sipulit, laita palat kattilaan. Lisää vettä, liemikuutiot, maustepippurit ja laakerinlehdet (myös sienet). Anna kiehua niin kauan että juurekset ovat melkein kypsiä.
Paista jauheliha pannulla ja mausta. Kaada jauheliha kattilaan ja kiehauta. Lisää persiljasilppu juuri ennen tarjoilua.