sunnuntai, 20. elokuu 2006
Shepherd´s Pie fetajuustolla
Perunasosetta
1 munan keltuainen
500 g jauhelihaa
2 sipulia
Tilkka öljyä paistamiseen
500 g paseerattuja tomaatteja
2-3 valkosipulin kynttä
2 rkl lihafondia
Rouhittua mustapippuria
Oreganoa
Timjamia
Fetajuustoa oman maun mukaan
Sekoita keltuainen perunasoseen joukkoon. Valmista jauhelihatäyte. Paista silputut sipulit ja jauheliha öljytilkassa kypsäksi. Lisää pannulle paseeratut tomaatit ja mausteet, myös raastetut valkosipulit. Anna hautua miedolla lämmöllä muutaman minuutin.
Laita uuninkestävään vuokaan ensin vähän perunasosetta pohjalle, sitten jauhelihatäyte, ripottele sen päälle fetajuustoa ja päällimmäiseksi loput perunasoseesta. Paista 200 asteisessa uunissa 20-30 minuuttia.
Lautasella vasemmalla Saunaillan salaattia.