keskiviikko, 6. joulukuu 2006
Jauhelihakeitto
Perunoita
Pala lanttua
Pala juuriselleriä
1 palsternakka
Porkkanoita
1 kokonainen purjo
2 pientä sipulia
Vettä
Laakerinlehti
Kokonaisia maustepippureita
1 lihaliemikuutio
400 g jauhelihaa
Mustapippuria ja suolaa jauhelihan maustamiseen
Tilkka öljyä jauhelihan paistamiseen
Silputtua persiljaa
Kuori ja paloittele perunat, juurekset ja sipulit. Laita palat isoon kattilaan, lisää reilusti vettä, laakerinlehti, maustepippurit ja liemikuutio. Keitä kypsiksi ja lisää jauheliha jonka olet paistanut pannulla ja maustanut suolalla ja pippurilla. Lisää myös tuorejuustoa tässä vaiheessa. Kiehauta keitto ja lisää silputtua persiljaa juuri ennen tarjoilua.