torstai, 5. lokakuu 2006
Pinaatti-seitipaistos
1 paketti pakasteseitiä sulatettuna
Suolaa ja valkopippippuria
Sitruunamehua
Bechamelkastike johon lisäät pinaattia:
50 g voita
4 rkl vehnäjauhoja
Noin 1 litra maitoa
Suolaa ja valkopippuria
1 pussi pakastepinaattia
Leikkaa seiti annospaloihin. Laita palat uuninkestävään vuokaan, lorauta päälle sitruunamehua ja ripottele päälle suolaa ja pippuria.
Valmista kastike. Sulata voi kattilassa ja lisää jauhot, sekoita, älä ruskista. Lisää maitoa vähitellen ja sekoita kunnes seos sakenee. Lisää pinaatti, suolaa ja pippuria. Tarkista maku ja kaada kalapalojen päälle uunivuokaan. Paista 200 asteisessa uunissa noin puoli tuntia.
Tarjoa keitetyn riisin, perunan tai perunasoseen kanssa.