Kiirettä piisaa mutta en ole unohtanut teitä. Kamppailen huonon omatunnon kanssa kun aika ei tällä hetkellä riitä kaikkeen, ei mitenkään. Blogia en kuitenkaan haluaisi jättää vaikka päivitystahti on mikä nyt onkin. Viikonlopun jälkeen on ainakin taas luvassa täytekakkua.

 

 

Tähän minulla ei ole varsinaista ohjetta mutta haluan muistuttaa että savustamalla saa myös lihan (ja vaikka kasvikset ja muutkin) maukkaaksi. Savustamisen hoitaa tässä huushollissa mieheni joten kunnia kuuluu tällä kertaa hänelle. Tässä meillä oli reilu kilon possupaisti joka suolattiin suolavedellä sekä sisältä että ulkoa ja sen jälkeen sitä savustettiin noin 45 minuuttia. Sen jälkeen paisti sisälle uuniin (150 astetta) paistomittarin kanssa. Kypsän possupaistin sisälämpötila on 75 astetta. Anna paistin levätä hetki kypsentämisen jälkeen.

 

Kermaviilikastikkeeseen laitoin:

 

Kermaviiliä

Hieman hyvää sinappia

Sitruunapippuria

Pieneksi kuutioitua luomuomenaa

Silputtua ruohosipulia

 

Aterian kruunaa tillin kanssa keitetyt uudet perunat ja raikas salaatti.