Tilauskakkuna tehty kukkakakku puutarhaihmisten tapaamiseen. Sain kakun suhteen vapaat kädet, ainoa toive oli ettei kakku olisi niin hirmu makea, vaan enemmän raikas. Päädyin appelsiinitäytteeseen mitä olen tehnyt yhteen synttärikakkuun aikaisemmin, klik. Täytteen päälle, molempiin väliin, laitoin mukaan siivutettua tuoretta mansikkaa.
Koristelun suhteen olen erittäin pettynyt itseeni, koristelu olisi pitänyt toteuttaa jollain muulla tavalla...
4 munan kakkupohja
Appelsiinitäyte
2,5 dl Flora vispiä
200 g appelsiinituorejuustoa
4 dl Valion veriappelsiinijogurttia (tätä ei enää löytynyt joten korvasin sen Ingmanin Ihana sitrusjogurtilla)
2 tl vaniljasokeria
1/2 appelsiinin kuori
3 rkl appelsiinimehua
4 liivatelehteä
(minä lisäsin vielä ½ dl sokeria sekaan)
Laita liivatteet likoamaan kylmään veteen. Vatkaa vispikerma vaahdoksi ja lisää sokeri, tuorejuusto, jogurtti sekä appelsiinin kuori. Sulata liivatteet kuumaan appelsiinimehuun ja lisää ohuena nauhana sekoittaen vaahtoseokseen.
Lisäksi molempiin kerroksiin siivutettua tuoretta mansikkaa
Kostutus mansikka- ja appelsiinimehulla
Päällystetty marsipaanilla jonka alla ohut kerros voi-sokerikreemiä