lauantai, 6. tammikuu 2007
Coeur de filet a`la provencale
Coeur de filet a`la provencale:
Härän sisäfilettä
Rouhittua pippuria
Suolaa
Voita paistamiseen
Valkosipulivoita (Sekoita huoneenlämpöisen voin sekaan raastettua valkosipulia oman maun mukaan)
Persiljasilppua
Ota liha ajoissa huoneenlämpöön. Hiero lihan pintaan rouhittua pippuria ja suolaa. Paista liha ympäriltään kuumalla pannulla kauniin ruskeaksi. Anna lihan hieman levätä leikkuulaudalla ja leikkaa viipaleiksi. Lado viipaleet uuninkestävään vuokaan, laita viipaleitten päälle reiluja nokareita valkosipulivoita. Paista lihaa 275 asteisessa uunissa niin kauan että lihan kypsyys miellyttää teitä (viidestä minuutista ylöspäin)
Ripottele päälle persiljasilppua ennen tarjoilua.