belvita_kampanj-normal.jpg


Buzzadorina pääsin kokeilemaan näitä BelVita Breakfast keksejä.
Meidän perheen ehdoton suosikki oli Hunaja-Pähkinä versio, niistä kaikki tykkäsivät. Aamupalana näitä ei tosiaan meillä oikein kyllä syöty vaan toimivat loistavana välipalakekseinä. Saatiin buzzauksen aikana vatsatauti kylään ja yksi nuorimmista lapsistamme mutusteli mielellään keksejä taudin jälkeen mehun kanssa kun mikään muu ei oikein vielä maistunut.
Tuli myös sellainen mieleen että raskaana oleva nainen joka kärsii aamupahoinvoinnista voisi näitä kokeilla heti aamusta. Keksit ovat pakattuja pieniin paketteihin joten näppärä pikku paketti sängyn viereen ja heti herättyä syö muutaman keksin niin ehkä pahoinvointi pysyisi aisoissa? En tiedä toimiiko, ja on kyllä niin yksilöllistä mutta kokeilemisen arvoista kuitenkin.

Pieni esittely kekseistä:


Belvita Breakfast Vilja & Maito
Belvita Breakfast Vilja & Maito -keksit ovat täysjyväkeksejä, joista saa tärkeitä KUITUJA. Ne sisältävät täysmaitojauhetta, vehnäjauhoa, kaurahiutaleita, ohrajauhoa, ruisjauhoa ja spelttijauhoa, sekä lisättyjä VITAMIINEJA ja KIVENNÄISAINEITA.



Belvita Breakfast Jogurtti
Belvita Breakfast Jogurtissa on käytetty hyviä, aamiaiselta tuttuja aineksia: täysjyvää ja herkullista jogurttia. TÄYSJYVÄÄ sisältävien keksien sisällä on maistuvaa JOGURTTIA. Belvita Breakfast Jogurtti on hyvä KUIDUN lähde ja lisäksi se sisältää VITAMIINEJA ja KALSIUMIA.



Belvita Breakfast Hunaja & Pähkinä
Belvita Breakfast Hunaja & Pähkinä -keksit sisältävät herkullista HUNAJAA, paahdettua HASSELPÄHKINÄÄ ja TÄYSJYVÄVILJAA. Belvita Breakfast Hunaja & Pähkinä on myös oiva KUIDUN ja VITAMIINIEN lähde.



DSC_0662-002-normal.jpg