Tarkoitus oli syödä keitettyjä perunoita gulassin kanssa mutta muussiksi meni tämäkin päivä, "vanhat" perunat olivat liian rumia ja uudet (ruotsalaiset) liian kalliita.

90458.jpg

1 iso sipuli  

300 g lenkkimakkaraa (käytin kokonaisen Atrian Herkkulenkin, on muuten todella hyvää lenkkiä)

2 rkl öljyä

2 tl paprikajauhetta

1/4 tl mustapippuria

2 rkl tomaattisosetta

1 dl vettä

1 dl ranskankermaa (pistin kokonaisen 150 g purkin joukkoon)

pikkuisen nestemäistä lihaliemitiivistettä tai suolaa

persiljaa

Kuori ja hienonna sipuli ja makkara. Kuumenna öljy paistinpannussa ja ruskista makkara ja sipuli kevyesti.
Lisää mustapippuri, paprikajauhe, tomaattisose, lihaliemi/suola, vesi ja ranskankerma. Hauduta miedolla lämmöllä muutama minuutti, tarkista suolaisuus ja ripottele pinnalle persiljaa.